DESPRE NOI

Contabilitatea este limbajul unei afaceri!

Capitalul este o construcție contabilă!

Viziunea noastră

  • Cooperarea și inovarea pentru a crește în mod durabil împreună – sunt parte din viziunea care stă la baza companiei noastre.
  • Susținem dezvoltarea clienților cu spirit antreprenorial.

Focusul nostru

  • Suntem mereu informați cu privire la toate noutățile din domeniu și ne adaptăm schimbărilor.
  • Oferim răspunsuri activ, adecvat și personal clienților într-un mediu în schimbare.

Valorile noastre

  • Perseverența, încrederea și profesionalismul sunt valorile după care ne ghidăm.
  • Susținem clienții prin proiectarea de soluții globale, sustenabile, în acord cu legislația română.

Misiunea noastră

IB CONSULTANTA ȘI CONTABILITATE reprezintă o societate de servicii financiar–contabile și fiscale existentă pe piața românească încă din anul 2003.

Compania noastră oferă o gama largă de servicii societăților care iși desfășoară activitatea în România. Compania este membră a asociațiilor profesionale din România.

Doar prin îmbunătățirea tehnicilor moderne de contabilitate poți spori capacitatea companiei de a obține profit.

– Ionel Băluțoiu
Membru fondator IB CONSULTANȚĂ ȘI CONTABILITATE

Abordarea noastră

⬗ Compentența, disponibilitatea și independența sunt doar câteva dintre elementele care stau la baza relațiilor de încredere pe care IB CONSULTANȚA ȘI CONTABILITATE le întreține cu clienții săi.
⬗ Oferim servicii de înaltă calitate într-un domeniu aflat în continuă schimbare, având colaboratori extrem de bine calificați : auditori, experți contabili, evaluatori, fiscaliști și economiști specializați în finanțe.

Testimoniale

“ Profesionalism și eficiență. Recomand cu încredere echipa IB Contab pentru că oamenii sunt foarte bine înformați și pregătiți întotdeauna cu soluții exact pentru problemele pe care le întâmpini!

George I. – CEO

"O echipă de oameni pe care te poți baza. Încă de la începutul colaborării ne-au ajutat să rezolvăm problemele din acel moment iar apoi au venit cu recomandări pe care le-am urmat cu încredere! Multumim pentru serviciile oferite!"

Relu M. – Director Regională

"Pentru serviciile de contabilitate recomand cu încredere echipa IB Contab. De peste 4 ani avem o colaborare excelentă! Mulțumim pentru serviciile excelente!"

Adrian B. – Administrator

×